DEZERTY

Dosud nebyl vložen obsah stránky.

Čokoládová roláda s marmeládou 1. fáze

1. fáze

 

Vaječné bílky vyšleháme do tuhého sněhu, (pokud nechceme čekat, urychlíme sníh přidáním trochy soli). Opatrně přimícháme ½  lžičky prášku do pečiva a část proteinového dezertu cca 1 lžičku, nebo proteinovou pomazánku (marmeládu, nebo čokoládu a dosladíme sypkou stevií ).  Opatrně vymícháme a vetřeme na pečicí papír cca 1,5 cm vysokou vrstvu. Plech s připraveným "piškotem" vložíme do trouby, vyhřáté asi na 180 stupňů, a pečeme zhruba 10 -13 minut .

Mezitím si promícháme proteinový dezert s vodou dle návodu a po vychladnutí korpus potřeme tímto dezertem.

Roládu dáme spojem dolů a můžeme nazdobit proteinovou marmeládou, nebo rozpuštěnou pralinkovou čokoládou , ale to je již 1 porce proteinového jídla navíc a roládu tedy musíte rozdělit do 2 jídel.

Dáme alespoň na 15 min zchladit do lednice.

Tato roláda je příjemná změna proteinového dezertu. Těsto je jiné, než je obvyklý piškot.