Akce a novinky PRÁZDNINOVÝ PROVOZ NA ESHOPU

Akce a novinky

Spoždění v expedici objednávek

pondělí, 30. září 2024

Vážení zákazníci, vážené zákaznice,

dovolujeme si Vás upozornit, že během tohoto týdne budeme mít spoždění v expedici objednávek z důvodu nemoci skladnice.

Všechny Vaše objednávky vyexpedujeme v pondělí.

Děkujeme Vám za pochopení,

S pozdravem

Team MEDIDIET®︎

 

Představujeme náš inovativní doplněk stravy!

úterý, 24. září 2024

Vážení zákazníci, vážené zákaznice, 

objevte náš inovativní doplněk stravy - Hyalu Pro + Collagen2500 + Q10 Click&Drink®︎

💧 HYALU PRO: Kyselina hyaluronová, známá pro své výjimečné hydratační vlastnosti, pomáhá udržovat pevnost a pružnost pokožky a podporuje mladistvou pleť.
 
💪 COLLAGEN2500: Kolagen je nezbytný pro udržení zdravé pokožky, vlasů, nehtů a kloubů. S vysokou koncentrací 2500 mg na dávku podporuje náš doplněk pružnost pokožky a pružnost kloubů.
 
⚡ Q10: Koenzym Q10 je silný antioxidant, který podporuje produkci energie na buněčné úrovni, pomáhá zvyšovat celkovou vitalitu a bojovat proti známkám stárnutí.
 
Kombinací těchto účinných složek v jedné dávce poskytuje náš doplněk stravy holistický přístup ke zvýšení vaší krásy, vitality a celkového zdraví. Zažijte synergii Hyalu Pro + Collagen2500 + Q10 ještě dnes! 💫
 
Team Medidiet®︎

Máte zájem o dárek v hodnotě 1500,- Kč ?

čtvrtek, 19. září 2024

Exempla trahunt, čili příklady táhnou… Pokud nám zašlete svoji fotografii před dietou a po dietě, spolu s krátkým popisem příčin Vaší nadváhy,  jejich dopadů na Vaše zdraví a příznivého efektu dietního programu Medidiet® na Vaše tělo a mysl, pak Vás odměníme dárkem v podobě balíčku s mixem bílkovinných jídel v hodnotě 1500,- Kč.

U každého zveřejněného příběhu budou uvedena pouze křestní jména, aby klient zůstal v anonymitě, Váš obličej nemusí být věřejný - můžeme jej "zamlžit".

Máte zájem poslat nám krátký komentář k Vašemu stavu „před“ a „po“ doprovozený ilustrativními fotografiemi a dostat dárek v hodnotě 1500.- Kč?
Kontaktujte nás přes e-mail na info@medidiet.cz.

Team Medidiet®︎

NOVINKY TOHOTO TÝDNE

čtvrtek, 19. září 2024

Připomínka : newsletter

neděle, 8. září 2024

Vážení zákazníci, zákaznice,

nenechte si ujít novinky a tajné slevové akce na Medidietu.

Klientům kteří u nás odbírají newsletter posíláme upozornění ohledně každé slevové akce, novince, informačních e-mailů ohledně produktů a mnoho dalšího.

Chcete být součástí našeho newsletteru ?

Napište nám na info@medidiet.cz či v případě nové registrace na našem webu bude s vaším souhlasem váš email automatikcy přidán do emailové databáze.

Hezký týden přeje

Team Medidiet®︎

Objevte doplňěk stravy GLUCO-PHAGE

neděle, 1. září 2024

Vážení zákazníci, vážené zákaznice,

 

dovolujeme si Vás upozornit na přírodní doplněk stravy GLUCO-PHAGE. Užívání tohoto produktu má mnoho zdravotních výhod, zejména v oblasti metabolismu glukózy, který je spoluzodpovědný za vznik nadváhy a obezity. Základním předpokladem pro nepříbírání hmotnosti je „klidný inzulín“, tj. co nejmenší výkyvy hladiny glukózy v krvi. A přesně tam cílí GLUCO-PHAGE. Přispět k normalizaci hladiny glukózy v krvi přirozenou cestou dle hesla: Dokonalost (trvale štíhlá postava) se skládá z maličkostí, ale sama dokonalost již maličkostí není.

 

Gluco-phage naleznete zde

Team MEDIDIET®

Novinka v e-shopu

čtvrtek, 15. srpna 2024

Vážení zákazníci, vážené zákaznice,

🍲 Představujeme NOVINKU proteinová asijská polévka s nudlemi! 🍜 Uspokojte své chutě s touto lahodnou a výživnou variantou nabitou bílkovinami, která vám dodá energii po celý den. Tato polévka, vyrobená z autentických asijských chutí a vydatných nudlí, představuje dokonalou rovnováhu chuti a zdraví. Ať už hledáte rychlé jídlo nebo doplnění energie po tréninku, naše proteinová asijská polévka s nudlemi je ideální volbou pro uspokojující a zdravý jídelní zážitek. 💪🥢

Team Medidiet®︎

Připomínka : hotová proteinová jídla

sobota, 3. srpna 2024

Vážení zákazníci, vážené zákaznice,

Hledáte rychlá a zdravá jídla, která podpoří vaši cestu k hubnutí? Podívejte se na naše hotová jídla dostupná na našem sesterském webu, www.dietalegre.cz/

Tato jídla jsou navržena odborníky na výživu a jsou ideální pro rychlou a výživnou možnost na podporu vašich zdravotních cílů. Jen jídlo ohřejte v mikrovlnce na 2 minutky a užívejte si výhod lahodných jídel, která jsou vhodná pro hubnutí i pro stabilizační fázi!

Team Medidiet®︎

ČASOVĚ OMEZENÁ SLEVOVÁ AKCE NA TYČINKY

pondělí, 29. července 2024

 

 

Novinky tohoto týdne

pondělí, 1. července 2024