MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Jmenuji se Tomáš a je mi 30 let. Do svých 21 let jsem nevěděl co je to dieta, od mládí jsem závodně plaval. Měl jsem dvoufázové tréninky, na tloustnutí nebyl prostor. Boj s váhou mi začal potom co jsem ukončil kariéru závodního plavce. Tělo zlenivělo a váze se dařilo, šla pomalu, ale jistě nahoru. V roce 2006 byla váha 93 kg. Rok 2011 106 kg, a řekl jsem si dost. Zkusil jsem dva druhy diet. První byla rýžová procedura na pět týdnů, 9 kg dolu super! Ale, dva měsíce na to „Jojo efekt“ a 12 kg nahoru! Dále jsem zkusil dělenou stravu, podobný efekt. Když jednou můj bývalý šéf, přišel s dietou, která mu nejen vylepšila figuru, ale hlavně zlepšila zdraví. Rozhodl jsem se ji vyzkoušet a nelituji.

Na konci srpna 2014 se startovací váhou 115 kg jsem začal svoje 4 fáze s MEDIDIET. Na konci diety, která nebyla vůbec drastická( bez hladovění, s dobrou náladou atd.), mě okolí nepoznávalo a nepoznáváJ. Konečné váhy, které jsem dosáhl je 96 kg, 19 kg dolů. Jsem měsíc po dietě a jojo efekt nenastává, díky Medidiet jsem se naučil zdravému životnímu stylu. Všem doporučuji a držím palce!

Tomáš K. / Brno

Časté dotazy

Jaký je rozdíl mezi nízkokalorickou (nízkoenergetickou) dietou a bílkovinnou dietou MEDIDIET®?

Správně nasazená a přesně dodržovaná ketogenní bílkovinná dieta MEDIDIET® převede - díky vysokému přísunu bílkovin a nízkému přísunu cukrů - organismus do stavu tzv. „ketózy“. Tzv. „ketolátky“ nejprve vznikají biodegradací externě dodaných bílkovin (1. fáze), posléze rovněž odbouráváním zásobní tukové tkáně a její přeměnou v energii, která je dostatečně velká na to, aby zajistila normální fungování lidského organismu (2. fáze). Ketózu ruší zejména zevní přívod sacharidů a tuků, proto i malá odchylka od popsaných zásad znamená konec selektivní transformace a z bílkovinné diety se rázem stává “obyčejná” dieta nízkokalorická a s ní končí ochrana svalové tkáně jako zdroje zásobní energie.

Jak dlouho se musí bílkovinná kúra držet?

Dobu určuje zásadně zkušený výživový poradce . Jeho rozhodování je ovlivněno mnoha faktory. Obecně se dá říci, že každá fáze má trvat 10 až 30 dnů. Vše také záleží na tom, kolik kilogramů potřebuje klient redukovat.

Proč nemohou být v dietě používány přírodní bílkoviny (maso, ryby) nebo dietní náhražky obvyklého jídla, které jsou volně prodejné v obchodech?

Některé bílkoviny v přírodním stavu v potřebné čistotě prostě neexistují. Všechny totiž obsahují také tuky, které znemožňují hyperproteinové dietě “fungovat”. Běžné diety, které si můžete koupit v obchodech a lékárnách, jsou prostými náhražkami „normálních“ jídel. Navíc obsahují příliš mnoho cukrů, čímž se rovněž vylučují z použití v bílkovinné dietě.